Niklas Nordén inför Sirius borta

 

Stabil seger senast mot Dalen trots lite trög först period vilket det varit de senaste matcherna. Några tankar?

-Det blir ofta så. Man känner på varandra lite och är rädd om första målet. Jag tycker inte vi har fegat, vi har bara inte tryckt dit bollen och fått till det sista lilla i första perioden.

-Vi gjorde en bra match och jag är mycket nöjd. Det var fysiskt med stabilt försvarsspel och alla femmor bjöd upp, det känns att vi har något bra på gång.

Hur är läget i laget?

-Johan Roos är tillbaka från sin avstängning, Eddie Granberg saknas fortfarande. Sedan är det lite frågetecken kring förkylningar etc. men det kan komma några nyheter inför Siriusmatchen.  

Ja nu är det Sirius borta och Vipers har haft svårt för dem tidigare år. Det har kanske mer press på sig, vad tror du om matchen?

-Det brukar vara intressanta och jämna matcher. Nu är det en ny säsong och nytt utgångsläge för båda lagen. Vi vill förstås göra en bra match. Det har krav på sig men det har vi med på vårt sätt. Jag känner att vi har spelare som ställer krav på sig själva och vill prestera lite till, spelarna har höga krav på sig själva och jag gillar det.

-Sirius är ett mycket bra lag och på papperet har de kanske sitt bästa lag på länge. Nu har de inte riktigt tagit de kliv som de kanske förväntat sig i år. Vi ska vara inne i en av våra periodiserade formtoppar om inte sjukdomar och annat ställer till det och går för seger som vanligt.