Vinst över Dalen med 7-2

Vipers tog en tung seger över svårspelade Dalen med 7-2 ikväll. Matchen stod länge och vägde och matchens lirare blev Ludwig Persson med fyra mål!

Första perioden var jämn och fysisk. Vipers hade lite fler heta målchanser men Dalens bästa spelare bar målvakten som storspelade hela matchen. Första perioden slutade 0-0.

Dalen tog sedan ledningen i den andra perioden efter 27:01. Ludwig Persson kunde sju minuter senare kvittera till 1-1. Persson satte sedan 2-1 efter 39:18. Dalen skulle dock replikera och kunde kvittera till 2-2 vilket stod sig perioden ut.

I tredje perioden lossnade det rejält för Vipers och man kunde vinna perioden med 5-0. Niklas Ramirez komin och gjorde comeback. Han kunde på egen hand springa igenom Dalens försvar och sätta 3-2. Sedan matade Vipers på och Ludwig Persson gjorde 4-2 och 6-2, där emellan hade Karljohan Ahlroth gjort 5-2. Målskyttet avslutades av Victor Hansson som fastställde 7-2 i tom målbur.

/Ola Agermark