Nikla Nordén inför Falun borta

Senaste matchen mot Storvreta blev det förlust och tidigt underläge, några reflektioner kring den matchen?

-Nu är det ju ett tag sedan och det har varit landslagsuppehåll. Vi gjorde det inte bra på många plan kom inte in i den planen vi tänkt. Storvreta gör en bra insats och tar över kommandet och det var en välförtjänst seger för dem.

Ni har haft uppehåll, hur har ni använt det?

-Vi har kört mycket rehab, rejält faktiskt. Nu är vi förhoppningsvis på väg in i en formtopp och de brukar vi vara bra på att pricka in och det blir intressant att se och se om det går nu också med tanke på läget i laget. Vi sex matcher på nitton  dagar. Det blir inte enkelt med många bortfall och blir svårare att beräkna hur vi skall toppa in den men tror killarna ska klara av det på ett bra sätt.

Hur läget i truppen?

-Det ser tyvärr lite så där ut med sjukdomar, skador och avstängningar. Vi kan nog vara en 5-6 gubbar korta men det blir upp till bevis att vi kan fixa det.

Vad tror du om matchen mot Falun?

-Förra säsongen var det bara finalen som vi förlorade emot dem men det är ny match nu. Det går inte att gå i gamla hjulspår, de är för smarta för det och man måste testa lite nytt även om det varit lite ryckigt att träna på det med mång borta.

-Det är en  av de roligaste matcherna vi kan spela, möta många av de bästa spelarna. Det brukar bli ruskigt bra innebandymatcher mot dem!De har öppnat upp säsongen starkt och så är det lördagskväll och blir nog bra tryck. De är bra på arrangemang och  mycket folk så är de bra på att skapa tryck i arenan.

/Ola Agermark